Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win één van veertien startbewijzen voor Cruyff 14K Run!

Het einde van het seizoen nadert en dat brengt de nodige spanning met zich mee, maar misschien nadert ook wel het moment waarop je zelf een topprestatie levert! De Cruyff Legacy 14K Run staat op het programma voor zaterdag 11 mei. Wij verloten startbewijzen!

08 april 2019 - 16:33
14krun18car

Uiteraard verloten we veertien startbewijzen. Want toeval is logisch, zelfs als het geen toeval is. De 14K Run voert van stadion naar stadion en langs allerlei bijzondere plekken uit het leven van Johan Cruijff.

Lijkt het jou leuk om van Olympisch Stadion naar Johan Cruijff Arena te rennen, samen met een heleboel andere Ajacieden? Dan kun je je hier inschrijven! Maar als je het liever laat afhangen van een uitnodiging, dan is deze prijsvraag iets voor jou!

Het allerliefst zien we natuurlijk dat de winnaars zich allang hebben ingeschreven, dat kun je hier doen, maar we laten dit niet meewegen bij de loting. Via loting kunnen we veertien leden van SV Ajax blij maken met startbewijs voor de 14K of 5K Run.

Als je liever de wandeling van 14K run doet, is dat ook prima. We hebben vijf setjes van twee startbewijzen te verloten, dus je kunt iemand uitkiezen om samen mee door het Amsterdam van Cruijff te wandelen.

De wandeling is ook zaterdag 11 mei en als je de audio-app downloadt, kun je luisteren naar verhalen en anekdotes. Er is trouwens ook een Kids Run. Je kunt hier klikken voor meer informatie.

Prijsvraag: waar gaat de Cruyff Legacy 14K Run van start?

Jullie krijgen tot en met 14 april de tijd om een antwoord in te sturen. De winnaar krijgt na de deadline bericht van ons. In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Als je nog geen lid bent van de Supportersvereniging Ajax, sluit je dan snel aan! Je kunt dan meedoen aan de volgende prijsvraag en krijgt nog veel meer voordelen. Tot einde seizoen betaal je slechts 10 euro!

[gravityform id="69" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >