Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Veltman bekroont solide optreden met doelpunt en wallpaper!

Het verhaal van Willem II-uit is het verhaal van... Joël Veltman! De Ajacied die zo veel blessureleed kende, liet in Tilburg zien dat hij écht terug is. Veltman speelde solide en nam zelfs een doelpunt voor zijn rekening. Als Ajax dan met 1-4 wint, is wel duidelijk wie de hoofdrol moet spelen op de wallpaper!

07 april 2019 - 00:03
Copyright-ProShots-3123080

Veltman is eigenlijk pas net terug en nu komt het allermoeilijkste: ritme opdoen en weer een plekje in de basiself veroveren. Het valt nu nog moeilijk in te schatten hoe de rechtsback echt terugkomt van zijn zware knieblessure, maar de eerste tekenen zijn hoopgevend.

Geholpen door de schorsing van Noussair Mazraoui krijgt Veltman weer een kans en voorlopig doet hij alles om die kans te grijpen. Het is ook niet gezegd dat Veltman zijn concurrent direct uit de basis speelt, maar je kunt jezelf maar beter laten zien! En dat deed hij!

Veltman oogde fel, zat overal tussen en was ook goed in balbezit. Dat zijn al drie pluspunten, maar het vierde pluspunt was het mooist van allemaal: de 1-3! Veltman is niet zo'n doelpuntenmachine, maar het afmaken mocht er echt zijn! De pass van Dusan Tadic trouwens ook.

Mooi om te zien was ook hoe Veltmans teamgenoten reageerden op het doelpunt. Ze waren blij, heel erg blij omdat hun maatje weer mooie dingen laat zien. Uiteraard hebben wij een wallpaper gemaakt van het juichmoment. Excuses aan Donny van de Beek, maar het kon echt even niet anders.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >