Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Pure vreugde op de wallpaper van Ajax als halvefinalist!

Waar moeten we starten om deze avond onder woorden te brengen? Er is bijna geen beginnen aan. Sterker nog, het is gewoon niet te doen. Het was fantastisch, geweldig, ongelooflijk! Ajax verslaat Juventus gewoon met 1-2 en behoort tot de beste vier clubs van Europa!

17 april 2019 - 02:40
wallpaperjuvecar

Wie had ooit gedacht dat we Ajax nog eens de halve finales van de Champions League zouden zien spelen? Geloof het of niet, maar het gaat gebeuren! Over een week of twee is het zo ver, dan komt er een Engelse club op bezoek!

Dit alles hebben we te danken aan wederom een magische avond. Dit keer in Turijn, op bezoek bij Juventus! Ajax is zelfs in staat om terug te komen van een achterstand, tegen een van de favorieten voor de eindzege! Wie had dit kunnen bedenken? Nee, wij niet...

Het is bijna niet te doen om een Ajacied uit te lichten, want dit was een fabuleuze teamprestatie. Maar er passen nu eenmaal geen elf spelers op onze wallpaper. We moeten een keuze maken. We hebben ook een keuze gemaakt. We gaan voor Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong.

Als je de koppies bekijkt, snap je meteen waarom. Pure vreugde, puur geluk, puur voetbal! Ajax verovert de harten van Europa en misschien wel de wereld! Wat zou het mooi zijn om de kroon op het werk te zetten, want we gaan nu echt om de prijzen spelen. Om serieuze prijzen. Ongekend!

Want ja, het is echt waar. We bieden jullie bij deze gewoon de wallpaper aan van Juventus - Ajax. Het werd 1-2, we herhalen het nog maar eens. Ajax weet eindelijk zijn Europese aartsrivaal weer eens aan de zegekar te binden. We hopen dat er meer wallpapers volgen, maar je moet nu echt de achtergrond van je telefoon vernieuwen. Kom maar door met de screenshots, houden we van!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >