Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

'Pak schaal' als opdracht tijdens het staartje van de competitie!

Zo dichtbij, maar tegelijkertijd nog zo ver weg... Ajax heeft weer een dominosteentje omver getikt. Er staan er nog slechts twee overeind. Als die ook omver gaan, valt er eindelijk weer serieus iets te juichen. Er is met Ajax - Vitesse (4-2) weer een belangrijke horde genomen. Daarom de wallpaper!

24 april 2019 - 00:28
wallpaperajavitcar

We geven het eerlijk toe: we zaten in de stress. De hele dag. Ajax oogde zaterdag al niet fris en als je dan dinsdag alweer moet aantreden, is het toch maar de vraag hoe de ploeg voor de dag komt. Alleraardigst gelukkig, maar toch!

Je merkte dat Ajax balanceerde op een wankel koord. Er hoefde maar weinig fout te lopen of het kon ook serieus misgaan... De Ajacieden namen gas terug. We kunnen ze geen ongelijk geven. Behalve als de stress daarmee weer volop terugkeert. Dan voel je je weer zoals je je de hele dag voelde.

Het zorgde zelfs voor flashbacks naar Heerenveen-thuis. Toen waren we eventjes virtueel koploper, maar daar bleef het die dag ook bij. Dit keer staat Ajax echt bovenaan, ook al is het slechts op basis van doelsaldo. Een steekje laten vallen kan nog niet. Misschien wel helemaal niet.

Gelukkig was Dusan Tadic dit keer wel trefzeker vanaf de penaltystip. Dat maakte tegen Vitesse namelijk het verschil, het scheelde een heleboel zorgen. Dankzij twee rake trappen van de Serviër bleef Ajax aan de goede kant van de score. En is het alweer tijd voor een wallpaper.

Wallpapers maken we wel vaker, maar prijzen pakken... Dat is alweer een tijdje geleden en precies daarom gaat de climax van het seizoen gepaard met zo veel spanning. Het idee achter deze wallpaper is stiekem dan ook dat je 'm snel weer kunt vervangen.

Tot die tijd ontvangen we graag screenshots. We zijn benieuwd hoe deze staat op jouw telefoon!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >