Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

20 mei nieuwe Ajax Life Pubquiz in Amsterdam!

Wegens succes herhaald! Onze Ajax Life pubquiz is deze dagen bijna net zo hot als Ajax zelf en daarom organiseren we er gewoon nog eentje. Jullie zijn maandag 20 mei opnieuw van harte welkom in De Ebeling om te testen hoe het is gesteld met de Ajaxkennis!

24 april 2019 - 15:09
pubquizebelingmeicar

Het was eigenlijk de bedoeling om de volgende Ajax Life Pubquiz begin mei te organiseren, maar rond de laatste editie grapten we al: misschien komt dat niet zo goed uit met de KNVB-bekerfinale en/of halve finales van de Champions League. Nou, dat is gebleken!

Vandaar dat we de pubquiz iets hebben verschoven. Het wordt nu het toetje na een hopelijke mooie afsluiter van het seizoen, met het nodige zilverwaar. Als we in de historie duiken, komen we al zat zilverwaar tegen. En daar kunnen we best de nodige vragen aan koppelen!

Als jij zin hebt om een leuke pubquiz te spelen, kom dan maandag 20 mei naar De Ebeling. We starten zo rond de klok van 19.30 uur. We kunnen ons voorstellen dat je even het een ander moet kortsluiten met mogelijke teamgenoten.

Een team bestaat uit minimaal twee en maximaal vier deelnemers. Minimaal één iemand uit het team moet lid zijn van SV Ajax. De pubquiz kost 2,50 euro per deelnemer, in ruil daarvoor krijgt iedereen weer een gratis drankje.

We beloven dat de winnaars een toffe prijs in de wacht slepen. Kort voor de start van de pubquiz volgt meer duidelijkheid over de prijzen waar om wordt gespeeld, want we moeten de prijzen nog even regelen!

Alles op een rijtje:

  • Maandag 20 mei: De Ebeling, Amsterdam, inloop 19.00 uur, start 19.30 uur
  • Teams bestaan uit 2-4 deelnemers, waarvan minimaal één lid van SV Ajax
  • Deelname kost 2,50 euro per persoon
  • Alle deelnemers krijgen gratis drankje
  • Maximaal 60 deelnemers
  • Winnaars krijgen een toffe prijs
  • Pubquiz bestaat uit 8 ronden met Ajaxgerelateerde vragen

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >