Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Iemand op onze wallpaper heeft honger!

Het is geen toeval dat Klaas Jan Huntelaar de laatste weken wat meer speeltijd krijgt. Er moet een beetje gerouleerd worden gezien het drukke programma. En als je tussen je spitsen moet kiezen, brengt 'The Hunter' gewoon het meest. Huntelaar deed tegen Excelsior (6-2) precies wat er werd verwacht.

13 april 2019 - 21:58
kjhwallpaperajaexc

Huntelaar weet hoe het voelt om een kampioenschap op doelsaldo te verliezen... Dat nooit meer! Dat hoopt de nummer negen, wij hopen van harte met hem mee. Voorlopig ligt Ajax prima op schema. Nog vier keer winnen. Maar ja, dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Wie weet hoe belangrijk de rol van Huntelaar nog wordt, want er staat bijvoorbeeld nog een return tegen Juventus op het programma. En snel daarna wacht FC Groningen-uit alweer. Ja, er zit een dagje extra rust tussen. Maar dan nog... Wees hongerig, Klaas Jan!

Als je zo hongerig bent en blijft als zaterdag in de Johan Cruijff Arena, kun jij misschien wel het verschil maken. En we willen zo graag dat het verschil wordt gemaakt! Op naar Turijn, maar we denken ook alvast aan Groningen. Doe het, Klaas Jan! Doe het, Ajax!

Want we vinden het hartstikke leuk om jou de komende dagen te begroeten als achtergrond van onze telefoon. Maar over een paar dagen, zeker zaterdag de 19e, zijn we er ook wel weer klaar mee. Als je begrijpt wat we bedoelen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >