Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Emotie wint het ook op onze wallpaper van ratio!

Wat zaten we in de stress, wat waren we blij, wat deden we misschien domme dingen na de 0-1! Wie in ieder geval domme dingen deed na de 0-1 was Klaas Jan Huntelaar! Kunnen we het hem kwalijk nemen? Nou, nee. Voorlopig niet. Hij bezorgde Ajax maar mooi een driepunter tegen FC Groningen!

21 april 2019 - 12:07
wallpapergroajacar1

Het bezoek aan de Trots van het Noorden stond al een tijdje omcirkeld in de agenda als een lastige pot. Zeker als je bedenkt dat eerder deze week nog het onmogelijke werd gepresteerd door de halve finales van de Champions League te halen. Het is dan lastig om weer compleet fris en fruitig te zijn.

Dat heeft Ajax geweten! Het was zeker geen walk in the Oosterpark, zullen we maar zeggen. Ajax had het zwaar, Ajax kreeg tikjes, Ajax moest zo'n beetje tot het uiterste gaan. Maar de drie punten werden veiliggesteld, er is nog steeds sprake van titelkoers!

Nog drie keer winnen en de schaal komt terug naar Amsterdam. Het klinkt nog steeds als een simpele opdracht, maar zie 'm maar eens uit te voeren. Hoe dan ook, achter Groningen-uit staat een vinkje. Dankzij Huntelaar! Wat een vreugde! Wat nu ratio? Emotie willen we!

We kunnen ons overigens prima voorstellen dat je nog helemaal niet toe bent aan een nieuwe achtergrond op je telefoon, maar toch bieden we gewoon een nieuwe wallpaper aan. Dat doen we altijd als Ajax wint en nu al helemaal, want iedere zege is belangrijk! Ook slechts een 0-1 uit bij Groningen! Sturen jullie screenshots na het instellen? Tof!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >