Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Effectief avondje Emmen-uit levert vijf doelpunten op!

Nee, het was geen spannend avondje in Emmen. En dat was maar goed ook! We telden vijf doelpunten en dat is misschien wel meer dan waarop je had gehoopt, zo middenin het drukke programma. Tijd voor een fotoverslagje van een awayday ver van huis!

04 april 2019 - 12:20
fotosemmajacar

Het wedstrijdverloop aan De Oude Meerdijk viel in de categorie ‘dikke prima’, want Ajax hoefde zich niet bovenmatig in te spannen. En waar nodig konden sommige spelers zelfs een beetje rust nemen. Op basis van een wisselbeurt of standby-modus in de slotfase.

Het was leuker geweest als er 0-5 op het scorebord had gestaan, maar gelukkig staan de Ajacieden qua doelsaldo momenteel al aan de goede kant van de streep. Nu nog qua puntenaantal! De eerste klip is in ieder geval omzeild, laten we hopen dat de overige wedstrijden net zo soepel verlopen.

Het was ook goed om te zien dat Klaas Jan Huntelaar altijd nog een meerwaarde vormt. Dat is qua spits de ene keer meer het geval dan de andere keer. Het was extra leuk dat ‘The Hunter’ dit opluisterde door zijn honderdste doelpunt te maken!

De foto’s zijn van Pro Shots en De Brouwer.

Als je klaar bent met foto’s kijken, kun je stemmen op jouw Ajacied van de Wedstrijd! Er hoefde slechts 70 procent inspanning gegeven te worden en dat maakt het misschien een beetje raar, maar middenin de titelrace openen we gewoon de stembussen! Breng hier je stem uit!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >