Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

De honderdste van Huntelaar verdient een wallpaper!

Het ene doelpunt van Klaas Jan Huntelaar is net iets specialer dan het andere doelpunt. Dat krijg je ervan als je honderd keer scoort voor Ajax! ‘The Hunter’ bereikte deze mijlpaal tijdens FC Emmen - Ajax (2-5) en dat vieren we met een mijlpaal!

04 april 2019 - 10:08
huntelaaremmaja

Huntelaar mocht weer eens in de basis beginnen, hij maakte zelfs de negentig minuten vol, en het gif dat hij voorin met zich meebracht, kon Ajax goed gebruiken. Huntelaars toegevoegde waarde werd bij de openingstreffer al direct duidelijk.

En na een uurtje spelen, was het de beurt aan de spits zelf. Het was niet zijn moeilijkste of knapste doelpunt, laat staan zijn mooiste, maar wel nummer honderd! Huntelaar loerde er al even op en als-ie ergens op loert, krijgt de nummer negen ook wat-ie wil!

Wij vieren het feestje graag mee en hebben daarom een wallpaper gemaakt van de juichende Huntelaar! Overigens hopen we van harte dat er binnenkort een primeur volgt, want de aanvaller staat weliswaar op honderd goals, maar heeft nog geen schaal…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >