Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax speelt uit bij Willem II precies de wedstrijd waarop je hoopt

Waar hoop je op deze dagen? Op een soepel potje, waarin een leuk voetballend Ajax aan het langste eind trekt. Precies dat is wat er zaterdag in Tilburg gebeurde. De Ajacieden deden het leuk en grote problemen dreigden er geen moment. Dus werd er al vroeg op de avond met 1-4 gewonnen.

07 april 2019 - 01:18
openerfotoswilajacar

Er doen zich tijdens een wedstrijd van Ajax altijd wel wat spannende momentjes voor. Ook op deze zaterdag in het Koning Willem II Stadion. Het is sowieso altijd spannend hoe de Ajacieden uit de startblokken komen en ook de benutte strafschop zorgde voor enige spanning.

Maar verder zagen we toch een frivool voetballend Ajax, dat volop mooie acties uitvoerde en fraaie doelpunten maakte! Eigenlijk waren alle doelpunten wel het bekijken van de herhaling waard, al was het maar vanwege diverse acties in de opbouw.

Tel daar een sfeervol uitvak – stadion zelfs – bij op en je weet genoeg: het was een prima avondje! Een avondje dat we graag herhalen met De Kuip als decor, maar dat is voor later. Het belangrijkste voor nu zijn de drie punten, waarna we ons weer druk kunnen maken om de Champions League.

Wat betreft die titelrace? Tsja, we zien wel. Als Ajax maar blijft winnen, dan merken we de rest vanzelf. De foto's zijn van De Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, stem dan op jouw Ajacied van de Wedstrijd. We gokken dat Joël Veltman verrassend genoeg hoge ogen gooit. Dat is even verrassend als terecht, begrijp ons niet verkeerd. Maar de keuze is aan jou. Stemmen doe je via deze link!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >