Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax Kids Clubleden beleven supermiddag bij Ajax - PSV!

Leden van de Ajax Kids Club beleefden een supertoffe middag bij Ajax - PSV! Ze zagen hun cluppie met 3-1 winnen en mochten zelf doelpunten maken of met een van hun helden het veld op. Foto's!!

01 april 2019 - 09:16
akc-ajapsv-1200

We zagen veel zenuwachtige koppies. Het is ook hartstikke spannend om mascotte te zijn bij Ajax - PSV. Ga maar na: een vol stadion, veel vuurwerk, je grote held aan je hand en een superspannende wedstrijd!

En spannend werd het! Ajax won met 3-1 van PSV en nu is het verschil nog maar twee puntjes tussen de twee. Wie wordt kampioen van Nederland? Pfoe!

Ajax kwam op voorsprong door een eigen doelpunt van PSV, maar het zou nog heel lastig worden. Noussair Mazraoui kreeg een rode kaart en direct erna maakte PSV alweer de 1-1... Oh nee!

Gelukkig hadden leden van de Ajax Kids Club laten zien hoe je moet scoren, want tijdens de rust zagen we de een na de andere bal het doel invliegen tijdens de Ajax Fun Games.

Zou het geholpen hebben? Nou, misschien wel! Het lukte Ajax om met tien spelers te winnen van PSV door doelpunten van Dusan Tadic (penalty) en David Neres. Superknap en de Johan Cruijff Arena barstte uit zijn voegen van blijheid.

En de winnaartjes van de Ajax Kids Club? Die beleefden een droommiddag! En dat was terecht, want zij waren namelijk de bouwers van al die mooie Johan Cruijff Arena's. Speciaal voor jullie hebben we een mooi lang fotoverslag gemaakt.

De foto's hieronder zijn van De Brouwer. Oh ja, en hier kun je stemmen wie jij de beste speler van Ajax vond.

Wil jij ook lid worden van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan! Je wordt al lid vanaf 5 euro tot einde seizoen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >