Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel Groningen-uit en meer met onze SV Ajax-poule!

Met een bezoekje aan FC Groningen staat er weer een spannende en vooral belangrijke wedstrijd voor de deur. Wij durven de uitslag niet te voorspellen en laten dat graag aan jou over. Dat kan via onze SV Ajax-poule. Je maakt dan ook kans op toffe prijzen!

20 april 2019 - 08:22
poules-groningen-uit-1200
Thuis won Ajax met 3-0 van Groningen en KJH maakte er twee. © De Brouwer

Word Ajax kampioen van Nederland? We weten het echt niet. We liggen op koers, maar er kan nog zo veel gebeuren. Wij zijn ondertussen benieuwd naar jouw voorspellende gaven.

Voor elke speelronde in de eredivisie kun je namelijk meedoen aan onze SV Ajax-poule. Per wedstrijd kun je vooraf de uitslag voorspellen.

Heb je de uitslag van een wedstrijd goed voorspeld? Dan ontvang je 15 punten. Als je alleen de winnaar juist hebt ingevuld, krijg je 8 punten. Je kunt ook nog een doelpuntenmaker aan de kant van Ajax voorspellen. Pak je glazen bol er dus maar snel bij.

Niet alleen over de wedstrijden van onze club is het mogelijk je hersenen te kraken. De hele komende speelronde kun je als voetbalkenner goed proberen te voorspellen. Wij hopen vooral dat ADO Den Haag kan stunten uit bij PSV, maar denk jij dat dit ook echt gebeurt? En hoe eindigt de interessante wedstrijd tussen Feyenoord en AZ?

Voor Heracles – sc Heerenveen kun je helaas geen punten meer verdienen, omdat die wedstrijd al is gespeeld. Maar als jij het bij de overige wedstrijden een beetje goed doet, heb je dat zo weer ingehaald! Als je vanavond voor 18.30 uur alle uitslagen invult, dan zit je goed.

De poule is alleen voor de volwassen leden van SV Ajax (Ajax Life) en je neemt het dus op tegen een hoop andere Ajacieden. Wie uitblinkt in voorspellen, maakt kans op mooie prijzen!

Wat moet je doen? Download onze app en ga in het menu (Android) naar Poules of klik op het tabje Poules als je op een iPhone of iPad werkt. Log in met je lidnummer en de rest wijst zich vanzelf. Als je achter je pc wil meedoen, maak dan gebruik van ajaxlife.poules.nl.

Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >