Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo kun je live volgen of Ajax een nieuwe stunt uithaalt!

Ajax gaat voor een herhaling van het sublieme optreden in Bernabéu. Een herhaling is meestal een beetje saai, maar in dit geval ligt dat toch een beetje anders. We kunnen niet wachten om te ervaren of de Ajacieden het voor elkaar krijgen om de halve finales te halen. En jij kunt dat volgen!

16 april 2019 - 11:30
tvtipjuvajacar
Zou De Ligt balen dat hij niet naar Sierd kan luisteren? © Pro Shots

Er zijn 2100 uitsupporters van de partij in een uitverkocht vak in Turijn, wat automatisch betekent dat een enorme schare Ajacieden de wedstrijd op een andere manier moet volgen. Er zijn diverse mogelijkheden om alsnog geluid van het uitvak mee te krijgen en die zetten we voor jou op een rijtje!

De meest logische optie is natuurlijk de reguliere uitzending van Veronica. De aftrap is om 21.00 uur, maar de rechtenhouder begint tussen de reclames door al een uur eerder met voorbeschouwen op Juventus - Ajax. Dat is een halfuurtje langer dan normaal, doe er je voordeel mee!

We kunnen ons echter ook voorstellen dat je na de aftrap liever luistert naar het stemgeluid van Sierd de Vos. Het is niet zomaar dat het commentaar van 'El Sierd' onder filmpjes van de goals wordt gemonteerd, het is niet zomaar dat die berichten het meest geliket worden. Wil je graag Sierd? Schakel dan in bij Ziggo Sports!

Je moet wel het betaalkanaal hebben en geduldig zijn tot 20.55 uur, want dan is er pas beeld. Je kunt de wedstrijd of het commentaar van Sierd via Ziggo Go ook los bestellen. Tegen een inleg van 3,99 euro kun je Ajax dan volgen op pc, laptop, tablet of telefoon.

Als je niet kunt kijken, kan het zomaar zijn dat je liever heel ander commentaar hebt. Ook dat kan, iedereen wordt op maat bediend en het wordt voor jou een kwestie van afstemmen! Als je het liefst alles erop en eraan hebt, kies dan voor NPO Radio 1. De mannetjes van de radio zitten klaar langs de lijn om verslag te doen van Juve - Ajax en je weet één ding zeker: op de radio lijkt een wedstrijd altijd nog spannender!

Ook twee tv-zenders, diverse commentatoren en mannetjes van de radio kunnen dingen ontgaan. Sterker nog, het is maar net waar je op let. Wij letten zelf op heel andere dingen en daarom is het een zeer goed idee om de diverse kanalen van @ajaxlife te volgen. We zijn te vinden op Twitter, Facebook en Instagram. Wees nu slim en volg ons, zodat je van werkelijk alles op de hoogte blijft!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >