Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Traoré in wedstrijdselectie voor Vitesse-thuis

Klaas Jan Huntelaar zit tijdens Vitesse-thuis een schorsing uit, dus we hielden er al een beetje rekening mee dat Erik ten Hag de jonge Lassina Traoré aan zijn mouw zou trekken. Precies dat gebeurde ook.

23 april 2019 - 15:11
TraoreNEC
Traoré zit tegen Vitesse op de bank. © Pro Shots

Tenminste, als we Voetbal International mogen geloven zit de 19-jarige aanvaller voor het eerst bij de wedstrijdselectie voor een eredivisiewedstrijd van Ajax. Huntelaar moet een wedstrijdje brommen na een winnende treffer en twee gele kaarten in Groningen.

Hoe zwaar het gemis van Huntelaar tegen Vitesse weegt, dat moeten we afwachten. We zijn benieuwd of er vanavond tegen Vitesse een rol is weggelegd voor Traoré. De Burkinees zat niet bij de selectie van Jong Ajax, dat maandagavond op bezoek bij MVV Maastricht met 1-0 onderuit ging.

Dat gaf al wel een klein beetje weg dat Ten Hag met het idee speelde om de spits aan zijn selectie toe te voegen. We gunnen Traoré zeker zijn debuut, al hopen we wel dat het om de juiste redenen is, dus niet om de meubelen te redden omdat Ajax worstelt met Vitesse.

Verder is het uiteraard even afwachten of Ten Hag gaat spelen met Dusan Tadic of met Kasper Dolberg in de spits.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >