Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tip: prima vlucht naar Londen op wedstrijddag Spurs - Ajax!

Het is slechts een kwestie van tijd voordat het uitvak bij Tottenham Hotspur - Ajax uitverkocht zal zijn. We kunnen ons echter goed voorstellen dat je nog zoekt naar de beste manier om in Londen te komen. Wie weet schuilt de oplossing in het vliegtuig dat The Aviation Factory inzet!

24 april 2019 - 16:26
sportvluchtspurscar
De vorige vluchten waren een groot succes. Deze weer?! © De Brouwer

Ajax speelt dinsdag 30 april (aftrap 21.00 uur Nederlandse tijd) in het Tottenham Hotspur Stadium om een plekje in de finale van de Champions League. Het kan zijn dat we dinsdag nog niet direct veel wijzer worden over de mogelijkheden, maar dat is natuurlijk geen reden om thuis te blijven.

Sterker nog, er zijn volgende week 2976 Ajacieden van de partij in het uitvak! Die 2976 supporters weten vast ook allemaal hoe ingewikkeld het is om een tripje Londen in elkaar te timmeren. Of, nou ja, het is niet zozeer ingewikkeld, maar vooral duur...

De prijzen voor een vliegticket naar Londen zijn flink gestegen, maar The Aviatian Factory is in staat om voor 349 euro een retourtje aan te bieden. Je vliegt dinsdag de 30e om 10.20 uur vanaf Schiphol naar Londen Stansted en landt dan om 10.25 uur plaatselijke tijd. De vluchttijd in een toestel van Transavia bedraagt ongeveer een uurtje.

Wij kunnen natuurlijk niet in jullie portemonnee kijken, maar als je geen zin hebt in een busreis en wel snel op en neer wilt richting Londen, dan is deze vlucht een uitstekende optie! Je betaalt 349 euro puur voor de vlucht. Een kaartje voor Spurs-uit is niet inbegrepen, transfers evenmin. Deze vlucht zal ook worden aangeboden via Skyscanner, maar daar ligt de prijs hoger vanwege advertentiekosten.

Ook een hotel moet je zelf regelen, maar als je bedenkt dat het vertrek van de terugvlucht al staat gepland voor 07.15 uur, kun je je afvragen of een overnachting wel nodig is... Het is de bedoeling om woensdag 1 mei om 09.20 uur weer terug te zijn op Schiphol. Sneller heen en weer kan bijna niet!

Als je deze vlucht wilt boeken, zorg er dan voor dat je je paspoortgegevens correct invult. Dat is echt van groot belang! Omdat het een vlucht naar Engeland betreft, zijn de controles strenger dan bij de vorige tripjes naar Stockholm en Turijn. Hou voor de bevestiging per e-mail ook je spambox in de gaten. Het kan gebeuren dat het mailtje in het verkeerde postvak ploft.

Let op: als je de vliegreis eenmaal hebt besteld, is annuleren niet meer mogelijk. Het is ook goed om te weten dat het ticket dat je na het boeken ontvangt geen e-ticket is. Je kunt ook niet online inchecken. Je dient het gemailde ticket als bevestiging mee te nemen naar Schiphol, plus een geldig paspoort of ID-bewijs.

De incheckbalies worden vervolgens de avond voor vertrek via Schiphol.nl openbaar gemaakt. Hier krijg je op vertoon van jouw paspoort of ID-bewijs een boarding pass.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >