Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welke spelers laat jij stunten tegen Juventus?

Ajax stijgt steeds een treetje op de ladder van de Champions League. Een nieuwe uitdaging volgt tegen Juve. Kansloos ben je op voorhand nooit. Maar welke elf spelers moeten voor een nieuw wonder zorgen? Download onze app en geef de trainer een stukje ongevraagd advies!

10 april 2019 - 11:05
ten-hags-elf-1200-juve
Zien we deze taferelen ook thuis tegen Juventus...? © Ajax Images

De Johan Cruijff Arena barst woensdagavond volledig uit zijn voegen. De interesse in Ajax - Juventus was enorm en de vraag naar kaartjes oversteeg ruim het aanbod. Nu de wedstrijddag echter is aangebroken voelen we allemaal de spanning. Kan dit Ajax zichzelf weer overtreffen...?

We kijken uit naar weer een magisch avondje in de Arena, terwijl we over een paar dagen ook 'gewoon' weer de titelstrijd in de eredivisie tegen Excelsior hervatten. De Ajacieden hebben het druk en wij zoeken naar een antwoord op de vraag: wie moeten er spelen?

De vraag bij Ten Hags Elf is immers niet welke spelers de trainer op de been brengt om Juventus te bestrijden, maar vooral welke namen jij op het wedstrijdformulier zou zetten. Misschien spiekt Ten Hag wel mee en gebruikt hij de variant die jij bedenkt. Jij kunt de trainer adviseren door jouw opstelling te maken en te delen.

Dit alles is mogelijk in onze app. Wij zijn uiteraard benieuwd naar jullie opstellingen! Noussair Mazraoui moet je echter op de tribune zetten, want hij is geschorst.

Open onze app, ga naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de juiste wedstrijd uit. Verzin een tactiek en sleep de poppetjes naar de juiste plek. Deel vervolgens jouw tactiek via sociale media en de toevoeging #tenhagself.

Er is sowieso genoeg te kiezen, zoals Roene Verbeek hieronder al laat zien. Hij kiest er bijvoorbeeld voor om vijf verdedigers op te stellen. Kan allemaal.

Jij bepaalt, dus leef je uit. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >