Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: Veltman of Kristensen tegen FC Emmen?

Ja, we waren blij en zelfs opgelucht dat Ajax met 3-1 wist te winnen van PSV, maar hopen ook vurig dat het uitduel met FC Emmen goed afloopt. Help jij Erik ten Hag met de opstelling?

03 april 2019 - 09:34
ten-hags-elf-veltman-1200
Veltman of Kristensen als vervanger van Mazraoui? Wie kies jij? © Ajax Images

Pakt Ajax na de wedstrijd op De Oude Meerdijk in elk geval voor even de koppositie of blijken de Emmenaren die vervelende bananenschil op weg naar zilverwaar...?

Ajax moet het in Drenthe sowieso stellen zonder de geschorste Noussair Mazraoui. De rechtsback kreeg tegen PSV een rode kaart voorgeschoteld en mag twee eredivisiepotjes toekijken vanaf de tribune. Wie moet Nous vervangen?

Gun jij Joël Veltman een basisplaats of kies je liever voor Rasmus Kristensen? Wij zijn daar wel benieuwd naar. En wat doe je met de overige Ajacieden? Geef je spelers richting komend weekeinde rust of moeten ze wat jou betreft door de pijntjes heen bijten?

We leggen de bal even in jouw hoek, want wij zijn heel benieuwd naar hoe jij de Ajacieden positioneert voor de cruciale pot in het Drentse land. Met onze handige app kan je jouw eigen basisformatie samenstellen. Heb je deze nog niet? Zet ‘m dan snel op je telefoon!

Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de wedstrijd tegen Emmen uit, om vervolgens alle spelers richting de juiste positie te slepen en de tactiek te bepalen.

Als je klaar bent, dan is het een kwestie van je opstelling delen via sociale media met de hashtag #tenhagself. Je komt er dan snel genoeg achter of je medesupporters een beetje op jouw lijn zitten.

We zijn benieuwd naar jullie tactische meesterzetten!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >