Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: posteer jij Mazraoui op links of rechts?

Het gaat er nu echt om spannen! Ajax waagt vanavond een poging om zich te scharen onder de vier beste clubs van Europa. Dit alles gaat gebeuren zonder Nico Tagliafico, maar waarschijnlijk met Frenkie de Jong. Er moest dus een beetje geschoven worden. Hoe los jij het op?

16 april 2019 - 09:50
hagselfjuvajacar
Het lijkt een beetje alsof Mazraoui zo zijn bedenkingen heeft. © Pro Shots

Zo'n beetje het halve elftal stond en staat op scherp en dus zijn we in de eerste plaats blij dat Ajax met een volwaardige ploeg kan aantreden. Maar er moeten in aanloop naar de return tegen Juventus nog altijd knopen worden doorgehakt. Vooral waar het gaat om de backposities.

Joël Veltman deed het prima in de heenwedstrijd, maar zo goed dat hij op rechts blijft staan en Noussair Mazraoui uitwijkt naar links? Het zou zomaar kunnen! Het heeft toch geen zin om voor zo'n belangrijke wedstrijd je halve defensie overhoop te halen?

Maar goed, zo redeneren wij. Het is uiteindelijk Erik ten Hag die beslist. Maar het is wel degelijk leuk om hem van (ongevraagd) advies te voorzien, bijvoorbeeld door je eigen opstelling te maken! Dit alles is mogelijk door onze app te downloaden en vervolgens te openen.

Ga naar het tabblad 'de tribune' en kies de wedstrijd tegen Juventus uit, om vervolgens alle spelers richting de juiste positie te slepen en de tactiek te bepalen. Als je klaar bent, is het een kwestie van je opstelling delen via sociale media met de hashtag #tenhagself.

Grote kans dat jouw keuzes voor de nodige discussies zorgen en dat is altijd leuk! Al is het maar om de lange dinsdag door te komen. De tijd kruipt ongetwijfeld voorbij tot we om 21.00 uur eindelijk kunnen aftrappen. Dus maak die opstelling, verklaar je keuzes en wees blij dat je een paar minuten verder bent!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >