Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: met welke formatie houd jij de koppositie vast?

We hebben er lang op moeten wachten, maar we zien Ajax zaterdagavond eindelijk als koploper in actie. Nu is het zaak om de koppositie ook vast te houden. Help jij Erik ten Hag met zijn opstelling?

13 april 2019 - 14:27
TenHagEXC
Download onze app en geef de trainer een stukje ongevraagd advies! © Pro Shots

Ajax kan tegen Excelsior weer beschikken over Noussair Mazraoui. De rechtsback zat de laatste twee eredivisiepotjes een schorsing uit, maar kan tegen de Kralingers weer aan de aftrap verschijnen. Stel jij Nous gelijk weer op of zie jij toch liever Joël Veltman op rechtsachter?

Verder is iedereen zo goed als ongeschonden uit het duel met Juventus gekomen. Toch zie jij misschien redenen om spelers wat rust te geven. Je kunt het ons laten weten door jouw eigen ideale opstelling te maken in onze app. Heb je deze nog niet? Zet ‘m dan snel op je telefoon!

Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de wedstrijd tegen Excelsior uit, om vervolgens alle spelers richting de juiste positie te slepen en de tactiek te bepalen. Als je klaar bent, dan is het een kwestie van je opstelling delen via sociale media met de hashtag #tenhagself. Zo kunnen wij een beetje in de gaten houden hoe het zit met je voorspellende gaven.

We zien jullie opstelling graag tegemoet!

https://twitter.com/arjans_view/status/1117008192645599233

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >