Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe ziet jouw opstelling tegen Willem II eruit?

Ajax maakt zich op voor een lastige uitwedstrijd tegen Willem II. De ploeg van Erik ten Hag mag helemaal niks meer laten liggen in de strijd om de landstitel en dus zal er gewonnen moeten worden. Help jij de trainer met zijn tactiek in Tilburg?

06 april 2019 - 13:37
TenHagW2
Ziyech kreeg tegen FC Emmen nog rust. Stel jij hem nu wel op? © Pro Shots

Ajax moet het in Tilburg sowieso doen zonder Noussair Mazraoui. De rechtsback kreeg tijdens de wedstrijd tegen PSV een rode kaart en is daardoor twee eredivisiepotjes geschorst. Tegen FC Emmen was hij al niet van de partij en nu moet hij ook het duel met Willem II aan zich voorbij laten gaan.

In Drenthe was Rasmus Kristensen de vervanger van Mazraoui. Heeft de Deen indruk op jou gemaakt of zie je toch liever Joël Veltman op rechtsachter? En wat doe jij met Hakim Ziyech? De creatieveling kreeg tegen Emmen nog rust, maar stel jij hem tegen Willem II wel weer op?

We rollen de bal even richting jouw hoek, want jij kunt jouw eigen basisopstelling samenstellen met onze handige app. Heb je deze nog niet? Zet ‘m dan snel op je telefoon!

Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de wedstrijd tegen Willem II uit, om vervolgens alle spelers richting de juiste positie te slepen en de tactiek te bepalen. Als je klaar bent, dan is het een kwestie van je opstelling delen via sociale media met de hashtag #tenhagself. Zeker weten dat jouw opstelling uitnodigt tot de nodige voetbaldiscussies.

We zijn benieuwd naar jullie creaties!

https://twitter.com/Timothy_TLBL/status/1114452814720380928

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >