Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe pakken jullie het aan in Groningen?

We zitten in een roes. We staan in de bekerfinale, horen bij de beste vier van Europa en liggen op koers voor de landstitel. Maar we hebben nog niks. Groningen-uit is daarom super belangrijk. Hoe pakken jullie het aan?

20 april 2019 - 08:21
hag-1200-elf
Is er een rol weggelegd in Groningen voor Dolberg...? © Ajax Images

Ajax kan in Groningen niet beschikken over Noussair Mazraoui. De rechtsback heeft veel pech de laatste weken. Heb je net een schorsing uitgezeten en dan zwik je in Turijn door je enkel. Volgens Erik ten Hag blijft de verdediger zeker nog twee wedstrijden aan de kant.

Gelukkig is Joël Veltman weer fit en lijkt hij moeiteloos aan te haken bij het hoge niveau wat is vereist in de laatste weken. Weken waarin het moet gebeuren. Weken waarin je niet alsnog alles uit je handen wil zien vallen.

Verder is iedereen zo goed als ongeschonden uit het duel met Juventus gekomen. Wij zijn nu vooral benieuwd hoe je het aanpakt in Groningen. Ga je voor de CL-variant met Dusan Tadic in de spits of zet jij Kasper Dolberg of Klaas Jan Huntelaar er neer?

Je kunt het ons laten weten door jouw eigen ideale opstelling te maken in onze app. Heb je deze nog niet? Zet ‘m dan snel op je telefoon!

Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de wedstrijd tegen Groningen uit, om vervolgens alle spelers richting de juiste positie te slepen en de tactiek te bepalen.

Als je klaar bent, dan is het een kwestie van je opstelling delen via sociale media met de hashtag #tenhagself. Je weet nooit of Erik ten Hag meekijkt. Wie weet zet je hem per ongeluk op het goede spoor!

We zien jullie opstelling graag tegemoet!

https://twitter.com/Afca30/status/1119316383899189249

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >