Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe bezorg jij Ajax de winst tegen Vitesse?

Het was flink billenknijpen in Groningen, maar invaller Klaas Jan Huntelaar bracht Ajax toch een driepunter (0-1). Thuis tegen Vitesse kijkt de spits echter toe. Wie moet de meubelen dit keer redden als de nood aan de man is?

23 april 2019 - 12:37
win-kaarten-ajavit-1200
Vorig jaar ging deze kans niet raak. Heeft Lasse komende keer meer geluk? © Pro Shots

Het is aftellen geblazen. De laatste zware loodjes. Nog drie eredivisiewedstrijden en er kan werkelijk nog van alles gebeuren. Wij vinden het allemaal erg spannend.

Laten we hopen dat Ajax - Vitesse niet al te spannend wordt. Het zou voor een ieders gemoed wel zo fijn zijn als het Ajax lukt om de Arnhemse formatie op afstand te houden en zelf snel tot scoren te komen. Het was allemaal spannend genoeg in Groningen, dus hopelijk gaat het nu in eigen huis wat soepeler.

Wij zijn benieuwd hoe je het aanpakt tegen Vitesse. Ga je voor de CL-variant met Dusan Tadic in de spits of zet jij de met zichzelf overhoop liggende Kasper Dolberg er neer? Of zie jij wellicht een rol weggelegd voor Lassina Traoré, nu Huntelaar geschorst is?

Je kunt het ons laten weten door jouw eigen ideale opstelling te maken in onze app. Heb je deze nog niet? Zet ‘m dan snel op je telefoon! Hou er rekening mee dat Noussair Mazraoui nog niet fit genoeg is voor Vitesse-thuis.

Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de wedstrijd tegen Vitesse uit, om vervolgens alle spelers richting de juiste positie te slepen en de tactiek te bepalen.

Als je klaar bent, dan is het een kwestie van je opstelling delen via sociale media met de hashtag #tenhagself. Je weet nooit of Erik ten Hag meekijkt. Wie weet zet je hem per ongeluk op het goede spoor!

Kom maar op met jouw opstelling, hup!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >