Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tadic bedankt supporters voor massale steun en droomt groots

Dusan Tadic kwam afgelopen zomer naar Amsterdam om daar het Ajaxshirt over zijn schouders te trekken. Die keuze legt de trotse Serviër vooralsnog geen windeieren: hij staat in de halve finale van de Champions League met Ajax.

17 april 2019 - 09:39
tadic-groots-1200
Tadic, Ajax en supporters krijgen Juve op de knietjes! © Pro Shots

En wat zit er nog meer in het vat? Het zijn dingen die we ons nu afvragen, maar we hadden nooit gedacht dat we het ons zouden afvragen. Tadic droomt in elk geval groots en waarom ook niet?

“Het was een geweldige avond. We kunnen iedereen verslaan,” sprak de euforische aanvaller voor de draaiende camera van Fox Sports. “We geloofden erin dat we het konden en we deden het. Een groot compliment naar de jongens, maar ook naar de fans. Zij kwamen hierheen en steunden ons massaal!”

Tadic had natuurlijk zo zijn verwachtingen, toen hij de overstap naar Ajax maakte, maar wat er nu allemaal gebeurt is bijna waanzinnig. Al kun je het woordje ‘bijna’ gerust schrappen. Het is waanzinnig.

“Toen ik hier kwam, had ik niet verwacht dat we clubs als Juventus en Real Madrid zouden uitschakelen, maar ik geloofde er wel in dat dit team in staat is tot grootse dingen.”

Waar gaat dit allemaal eindigen? Pfoe, nog twee wedstrijden Champions League, de titelstrijd in de eredivisie, de bekerfinale… Je raakt er buiten adem van. Tadic: “We moeten voor elkaar werken, stap voor stap verder gaan en dan zien we wel waar het eindigt.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >