Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

[UITVERKOCHT] SV Ajax organiseert busreis naar uitwedstrijd tegen Spurs!

Ajax staat in de halve finale van de Champions League! Daar wil je bij zijn! Misschien ben je al druk bezig met het uitpluizen van opties om in Londen te komen. Wij hebben een extra optie voor je... SV Ajax organiseert namelijk een busreis naar het uitduel met Tottenham Hotspur!

19 april 2019 - 12:41
busreistotajacar
Onze busreis wordt iets luxer dan het vervoer in Turijn! © De Brouwer

Het is nog steeds ongelooflijk en een tikje onvoorstelbaar dat Ajax zich dit seizoen bij de beste vier van Europa voetbalde, maar nu willen we ook meer... De heenwedstrijd om een finaleplaats wordt dinsdag 30 april gespeeld in Londen en wij rijden je graag naar Engeland toe.

SV Ajax laat twee bussen rijden richting het Tottenham Hotspur Stadium, wat betekent dat we in totaal plek hebben voor 84 supporters. We vertrekken precies op de grens van de 29e en 30e, zeg maar rond middernacht, en verwachten op de ochtend van de wedstrijddag in Londen te arriveren.

De prijs bedraagt 85 euro voor onze leden en 95 euro voor niet-leden. Instappen doe je rondom de Johan Cruijff Arena, uitstappen bij het nieuwe onderkomen van Spurs en kort na afloop van het heenduel verzamelen we alweer voor de terugreis. Als je inmiddels krap zit in je vrije dagen of schrikt van de prijzen voor een vliegticket, dan weten wij het wel... boeken maar!

Als je ervoor kiest om onze busreis te boeken, weet dan wel dat je niet kunt annuleren. Ook dien je in bezit te zijn van een wedstrijdkaart. Heb je geen kaartje voor Spurs-uit? Dan kun je ook niet mee. Het lijkt erop dat Ajax zo'n 3000 kaarten krijgt voor de wedstrijd in Londen en dit wordt er eentje die iedereen wil bijwonen, dus je moet zelf even inschatten of het wijsheid is om gelijk te boeken.

Het gaat om een luxe bus, dus je hoeft je geen enkele zorgen te maken over beenruimte. Die is meer dan voldoende aanwezig! Meer details over zaken als het opstappen en de kaartverkoop voor Spurs - Ajax volgend zodra die bekend zijn.

Beide bussen naar Spurs-uit zitten vol! Er gaat geen derde bus rijden...

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >