Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Suarez verklapt zijn ideaalplaatje: 'Tegen Ajax in de finale'

De ontmoeting tussen Ajax en Tottenham Hotspur heeft veel weg van een reünie. En de hele familie doet mee aan de tombola, waarbij een plekje in de finale van de Champions League op het spel staat. Maar er is ook ng de andere tak van het speelschema, met bijvoorbeeld Luis Suarez.

26 april 2019 - 13:43
suarezclcar
Suarez gunt Ajax vast ook de landstitel, nietwaar? © Pro Shots

Suarez heeft een ideaalplaatje in zijn hoofd, zo verklapt hij tijdens een recent afgenomen interview. De Uruguayaan hoopt namelijk van harte om in de eindstrijd tegenover zijn oude club Ajax te staan. Het zijn toch al bijzondere tijden voor de man die altijd en overal scoort.

Hoe ziet het ideaalplaatje van Suarez eruit? De treble winnen met FC Barcelona, een gewonnen titelrace voor Ajax en een finaleplaats voor Ajax. “Ojalá,” vertelt Suarez in gesprek met The Guardian. Dit betekent zoveel als: als God het wil.

Een kampioenschap of zelfs mogelijke dubbel voor Ajax komt helaas niet ter sprake, maar of we ons daar nu zorgen om moeten maken... Suarez gunt Ajax ongetwijfeld het beste. Dit bleek ook al na de overwinning op Real Madrid (1-4), toen hij liet weten zich nog altijd Ajacied te voelen.

Overigens wordt de halve finale van de Champions League ook al bijzonder voor Suarez, omdat hij het met Barcelona opneemt tegen zijn voormalig werkgever Liverpool. Die ontmoeting is uiteraard al meer dan genoeg reden voor de Britse pers om de nodige kolommen te kunnen vullen.

Er blijft daardoor helaas niet veel ruimte over om Ajax ter sprake te brengen. Gelukkig is de aanloop richting finale lang genoeg, dus daar zal het niet aan liggen!

https://twitter.com/LuisSuarez9/status/1103063939645128705

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >