Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Slutsky verwacht na gelijkspel een bedankje van Ajax

Ajax heeft een cadeautje gekregen, maar laten we niet te vroeg juichen en zeker nog niets uitpakken. Dat kan over een paar weken ook nog wel. Het is misschien wel een aardig idee om een bedankje op te sturen naar Leonid Slutsky.

08 april 2019 - 12:14
slutskybedankjecar
Wat wordt het: een bloemetje of kaartje uit Amsterdam? © Pro Shots

Slutsky is de trainer van Vitesse en misschien ook een tikje eigenzinnig, maar hij draait in ieder geval niet om de hete brij heen. Grote kans dat je de Rus hebt horen losgaan over de scheidsrechter, maar misschien heb je zijn opmerkingen over Ajax gemist.

Vitesse speelde een knotsgekke wedstrijd met 3-3 gelijk tegen PSV en over sommige momenten in de Gelredome wordt vast nog een tijdje gesproken. Hopelijk luidt de 3-3 voor Ajax een ommekeer in, want de koppositie is veroverd dankzij een beter doelsaldo.

“Ajax mag best ‘dank je wel’ zeggen,” maakt Slutsky tussen zijn boosheid door duidelijk aan de NOS. “Ik verwacht bloemen of misschien wel een kaartje. Ik hou van rode rozen,” geeft hij alvast prijs.

https://twitter.com/NOSsport/status/1115172427439398912

Het is wellicht geen gek idee om Slutsky een beetje goed te stemmen, want Vitesse komt binnenkort nog op bezoek in de Johan Cruijff Arena. En de Arnhemmers zijn niet bepaald de favoriete tegenstander van Ajax...

Grote vraag is overigens of Slutsky de avond van 23 april op de bank zit, want het kan niet anders of de KNVB gaat over tot een schorsing. Dit vanwege de stevige uitspraken van de trainer over het optreden van Serdar Gözübüyük, die nogal opvallend floot.

“We waren dichtbij de overwinning, het was een zware wedstrijd en ook PSV heeft de punten hard nodig. Ik ben trots op mijn team en we hadden zelfs kansen om te winnen, maar als de scheidsrechter tegen je is, wordt het een moeilijk verhaal,” aldus Slutsky, die vooral het gedrag van de scheids rond de diverse penaltymomenten apart vond.

“Dit is niet de eerste keer, maar al de derde keer. We hebben nog tegen de KNVB gezegd: laat Gözübüyük alsjeblieft geen Vitesse meer fluiten, want hij vindt onze club niet leuk. Of hij heeft een hekel aan mij, kan ook. Hij is egoïstisch, zegt nooit gedag, schudt geen handje. Ongelooflijk. Dat heb ik nog niet meegemaakt tijdens mijn tien maanden in Nederland.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >