Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kampioen FC Twente declasseert Jong Ajax in eigen huis

Terwijl Erik ten Hag zijn manschappen voorbereidt op de halve finale van de Champions League, verloor de beloftenploeg in eigen huis van kersvers kampioen FC Twente. En niet zo’n beetje ook, want het duel eindigde liefst in 2-5…

30 april 2019 - 00:13
gravenberch-jong-ajax-1200
Gravenberch probeert zich te ontdoen van Ramos. © Pro Shots

Je kunt zeggen dat de wedstrijd nergens meer over ging en dat is ook zo, maar de ploeg van Michael Reiziger kreeg op sportpark De Toekomst toch een aardig pak op de broek. Doelman Dominik Kotarski kon al na drie minuten vissen toen Jelle van der Heijden hem met een handig wippertje verschalkte.

De Jong Ajacieden kwamen nog wel op gelijke hoogte via een benutte pingel van Danilo Pereira, die daarmee toch alweer zijn achttiende treffer in de Keuken Kampioen Divisie maakte. Dat is allemaal helemaal niet verkeerd!

Danilo is overigens niet de enige jonge aanvaller in het team van Reiziger die kan scoren, want ook Lassina Traoré was weer eens trefzeker. Hij tekende voor de 2-2 door vanaf rand strafschopgebied raak te schieten.

Daarmee was het vanuit Amsterdams oogpunt wel gedaan, want na rust was het Twente dat nog een drietal treffers bij elkaar voetbalde. Dat was allemaal best wel een beetje te gortig, maar goed, toe maar.

Wij zijn stiekem met ons hoofd ergens anders en kijken vooral uit naar wat er dinsdagavond allemaal in Londen op stapel staat.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >