Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kaartverkoop bekerfinale Ajax Vrouwen begint 17 april

Niet alleen de mannen van Erik ten Hag staan in de finale van de KNVB-beker, ook de Amsterdames van coach Benno Nihom bereikten de eindstrijd. Wil jij daarbij zijn? De kaartverkoop begint woensdag 17 april.

15 april 2019 - 09:51
bekerfinale-vrouwen-1200
Zie we ook juichende Ajax speelsters tijdens de finale tegen PEC Zwolle? © Ajax Images

De finale van de KNVB-beker voor vrouwen vindt dit jaar plaats in Stadion Woudestein van Excelsior. PEC Zwolle is de tegenstander en op zaterdag 11 mei wordt om 20.00 uur afgetrapt.
 
Een kaartje voor de bekerfinale kost 7,50 euro, dus dat is een leuke prijs voor een eindstrijd! Groepen vanaf tien personen betalen zelfs maar 5 euro voor een toegangsbewijs. Prima!
 
De kaartverkoop begint dus op woensdag 17 april, om 12.00 uur. Dan kun je vanaf die datum en dat tijdstip terecht in de KNVB Ticketshop.
 
De Ajax Vrouwen bereikten de bekerfinale trouwens via een geweldige comeback. In de halve finale kwam het in eigen huis met 0-2 achter tegen FC Twente. Dankzij doelpunten van Ellen Jansen en Linda Bakker (2) wonnen de speelsters alsnog met 3-2!
 
Nu de finale nog winnen dames!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >