Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kaartjes Ajax voor KNVB-bekerfinale lekker snel uitverkocht!

Wij hebben zin in de KNVB-bekerfinale en we zijn absoluut niet alleen! De 15.000 beschikbare kaartjes voor Ajacieden raakten vrijdag in de namiddag uitverkocht. Dat is heel netjes, zeker als je bedenkt dat van uitverkochte Ajaxvakken bij het laatste tripje richting De Kuip geen sprake was.

19 april 2019 - 15:38

There was an error loading the image

Ajax is tegen het einde van het seizoen nog in de race om drie prijzen. Je kunt stellen dat de ploeg van Erik ten Hag momenteel het dichtst is bij winst van de KNVB-beker, maar het moet natuurlijk wel eventjes gebeuren. Ajax moet zien te winnen van Willem II en is natuurlijk de grote favoriet.

Er staan bussen klaar, er gaan treinen rijden en we komen zondag 5 mei in De Kuip in totaal 15.000 Ajacieden tegen. Het wordt een hele organisatie om iedereen richting Rotterdam te vervoeren. De één zal al vroeg vertrekken, de ander later, maar iedereen is om 18.00 uur bij de aftrap van de partij.

Het belooft een mooie dag te worden en we kunnen niet wachten, al is het maar omdat de laatste bekerwinst dateert van 2010! En toen die beker werd uitgereikt in een leeggestroomde Kuip, waren er helaas geen Ajaxsupporters van de partij. Die finale werd over twee wedstrijden gespeeld en ook de laatste finale, in het voorjaar van 2014, draaide niet bepaald uit op een succes...

Het is tijd voor eerherstel, het is tijd om prijzen te pakken en nieuwe herinneringen te maken! Zo'n 15.000 Ajacieden gaan met eigen ogen zien of Ajax dit voor elkaar krijgt. En er zijn volop leden van SV Ajax van de partij, want onze leden kochten zo veel kaartjes dat de Ajaxvakken nu al vol zitten.

Top, wij hebben er zin in!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >