Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kaartjes Ajax - Tottenham Hotspur supersnel uitverkocht!

Het duurde uiteindelijk officieel toch nog minimaal veertig minuten, maar toen kon het bordje ook echt aan de deur geschroefd worden. Uitverkocht! De resterende kaartjes voor Ajax - Tottenham Hotspur vlogen deze dinsdag over de digitale toonbank. De Johan Cruijff Arena zit weer propvol!

30 april 2019 - 10:43
spursthuisuitcar
Als je een kaartje hebt gescoord, zijn felicitaties op hun plaats. © Pro Shots

We zijn dit seizoen al getrakteerd op diverse mooie Europese avondjes en laten we hopen dat er woensdag 8 mei nog minimaal eentje volgt. Als er daarna een extraatje lonkt, moeten we richting Madrid. Maar zo ver is het nog niet. Eerst moeten de halve finales succesvol worden afgerond.

Aan de support zal het niet liggen. Het uitvak is vanavond op bezoek bij Spurs gevuld met zo'n 3000 Ajacieden en de terugwedstrijd van volgende week is nu ook uitverkocht! Er was dinsdag sprake van een ouderwetse loterij, waarbij een kaartje kopen echt de jackpot betekende.

Er waren nog minder kaartjes beschikbaar dan tijdens vorige rondjes Champions League, ook omdat de Uefa meer opeiste. En de laatste stoelen die nog vrij waren, zijn nu ook bezet door leden van SV Ajax.

Serieus waar, prijs jezelf gelukkig als je erin bent geslaagd om een kaartje te kopen. Het is namelijk een prestatie op zich. Laten we van harte hopen dat het mooiste nog komt. Een kaartje is leuk, maar nu willen we meer. Juichen bijvoorbeeld.

We're not done yet!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >