Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Jong Ajax op eigen veld scheel getikt door SC Cambuur...

Wed jij wel eens op een wedstrijdje van Jong Ajax? Dan kan het best zijn dat je af en toe een leuk zakcentje meepakt, maar het lijkt ons uitgesloten dat dit maandag ook het geval was… De Jong Ajacieden verloren met maar liefst 0-6 van SC Cambuur.

02 april 2019 - 11:15
jongcambuurcar
Jong Ajax lijdt een zeer pijnlijke nederlaag... © Pro Shots

Het is niet zo dat Cambuur een wonderploeg heeft. Helemaal niet zelfs, het is zo’n beetje crisis in Leeuwarden vanwege de zeer tegenvallende prestaties. Maar op De Toekomst viel alles goed. Of ging alles verkeerd, vanuit het perspectief van Jong Ajax.

Er was geen houden aan. Zo’n beetje iedere aanval van Cambuur leverde een doelpunt op, waardoor het kon gebeuren dat de rust werd bereikt met een tussenstand van 0-5... Dat zijn geen leuke grappen, dat zijn ook geen wedjes die je legt.

Om het nog gekker te maken: Jong Ajax trad gewoon aan met de bekende namen. Van Kotarski tot Cerny en van Ekkelenkamp tot Traoré. Ook dan kan het een keertje gebeuren dat je verliest, maar met 0-6?!

Want ja, ook in de tweede helft werd er nog een doelpunt geïncasseerd. We kunnen ons voorstellen dat trainer Michael Reiziger er goed de pest in had, maar wat denk je ervan als je je na zo’n wanvertoning moet melden in een kleedkamer met Winston Bogarde?

Hopelijk hebben hoofdtrainer en assistent het eventjes goed laten donderen, want dit kan natuurlijk echt niet. De huidige twaalfde plaats in de Keuken Kampioen Divisie kan eigenlijk ook niet, maar enkele potjes winnen en de ploeg staat weer in de subtop.

Wie weet kan de stijgende lijn vrijdag op bezoek bij Helmond Sport worden ingezet.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >