Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Johans krijgen gratis rondleiding in Arena op geboortedag Cruijff!

Heet je Johan of Johannes? Dan moet je even doorlezen! Johans maken donderdag 25 april namelijk kans op een gratis rondleiding in de Johan Cruijff Arena. Precies die dag draagt het stadion een jaar de naam van de illustere nummer veertien.

15 april 2019 - 08:06
Arena-1200-johan
Op 25 april draagt de Arena precies een jaar de naam van Johan. © Pro Shots

De Johan Cruijff Arena wilde dit heugelijke feit niet zomaar voorbij laten gaan en bedacht een ludieke actie. Johans krijgen op de geboortedag van Cruijff, tussen 15.00 en 17.00 uur, een gratis rondleiding door het Ajaxstadion.
 
Op die dag, precies een jaar geleden, kwam eindelijk de naamswijziging rond en werd de Amsterdam Arena omgedoopt tot de Johan Cruijff Arena.
 
Dus als jij Johan of Johannes heet, dan kun je je bij het stadion aanmelden voor een gratis rondleiding. Je mag een introducee meenemen, dus je hoeft niet alleen die kant op. Aanmelden kan via johan@johancruijffarena.nl. Meld daarbij je volledige naam en geboortedatum. Aanmelden kan tot en met vrijdag 19 april.
 
Op de dag zelf moet je wel je ID-bewijs meenemen om aan te tonen dat je ook daadwerkelijk Johan of Johannes heet. Op vertoon ervan kun je naar binnen en krijg je een prachtig kijkje achter de schermen in het mooiste stadion van Nederland. Wij kunnen ons voorstellen dat er wellicht een aantal opa's met kleinkinderen langskomen!
 
De tour eindigt natuurlijk in de schatkamer van Ajax, daar waar de prijzen staan opgesteld. Prijzen waar een zekere Johan ook een groot aandeel in heeft gehad.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >