Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen FC Groningen-uit

Hoe zit het met jullie zenuwen? Wij hebben het er eerlijk gezegd best zwaar mee! Gelukkig trappen FC Groningen en koploper Ajax al om 18.30 uur af en dat scheelt weer twee uurtjes extra in de stress zitten. Om te zorgen dat je niet hoeft te stressen qua aanwezig zijn, volgt hier informatie over het opstappen.

20 april 2019 - 08:23
infogrunncar1
Hoe spannend wordt het dit keer in het hoge noorden? © De Brouwer

De uitwedstrijd tegen de Trots van het Noorden is een verre en daarom moet je al bijtijds op pad. Dat is dan weer een nadeel van 18.30 uur aftrappen. Al helemaal wanneer je naar buiten kijkt en merkt dat het heerlijk weer is. Zon of regen, tijd voor een busritje naar Groningen!

Het 1100 koppen tellende uitvak kan zich zaterdag tussen 14.00 en 14.45 uur melden bij ingang Noord B van de Johan Cruijff Arena. Als je je uitkaart scant en gefouilleerd bent, kun je een plekje uitzoeken in de bussen die gereed staan op het dek. Heb je een buskaart? Dan kun je niet alsnog in de auto stappen.

Andersom geldt hetzelfde. Als je je laat rijden door de buschauffeur mag je onderweg twee blikjes bier kopen voor eigen gebruik, als je per auto gaat mag je zelf weten hoe en wat, maar maak het niet te bont. En glaasje op, laat je rijden. Afijn, je kent het allemaal wel.

Als je per auto richting JC Arena gaat, kun je gratis parkeren bij Borchland. Laat het terrein wel netjes achter zodat we er ook rondom uitwedstrijden volgend seizoen weer mogen parkeren!

Als je reist per handige, alternatieve SV Ajax-bus doe je er verstandig aan om je e-mail te checken. Er rijden diverse bussen, met allemaal verschillende opstaptijden. Pak je mail erbij om te kijken hoe laat jij wordt verwacht! Ook als je met de auto naar Groningen rijdt, heb je specifieke tijden ontvangen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >