Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen Willem II-uit

De titelrace krijgt een vervolg in Tilburg! We weten ook deze speelronde al vroeg waar we aan toe zijn, want Ajax komt weer bijtijds in actie. Dit keer zaterdag om 18.30 uur. Aan 600 Ajacieden de taak om paraat te staan. Hier volgt informatie over het opstappen en de verplichte buscombi!

05 april 2019 - 16:52
infoomwisselw2car
De ene groep mag in Tilburg doorlopen, de andere krijgt controle. © De Brouwer

De eindsprint is ingezet en nu wordt het tijd om serieus tempo te maken, want alleen op die manier kan Ajax wellicht PSV de bibbers bezorgen in de strijd om de schaal. Het is van het grootste belang om zelf te blijven winnen en dan zien we het verder wel.

Willem II is dit kalenderjaar best goed in vorm en het dreigt dan ook een lastig potje te worden. Spelers en uitvak zullen scherp moeten zijn. Om eenmaal ter plekke scherp te zijn, kun je onderweg wat rust pakken. Maar zorg wel dat je op tijd bent voor vertrek,

Je bent tussen 15.10 en 15.40 uur welkom bij ingang Noord B van de Johan Cruijff Arena, waar je wordt gefouilleerd en vervolgens kunt instappen in een bus naar keuze. Als je per auto richting JC Arena gaat, kun je gratis parkeren bij Borchland. Laat het terrein wel netjes achter!

Als je reist per handige, alternatieve SV Ajax-bus doe je er verstandiger aan om je e-mail te checken. Er rijden diverse bussen, met allemaal verschillende opstaptijden. Pak je mail erbij om te kijken hoe laat jij wordt verwacht!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >