Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie omwisselen FC Emmen-uit

We zijn bekend met Heerenveen-uit, we zijn bekend met Groningen-uit en na woensdag zijn we ook bekend met FC Emmen-uit. Er is al eens geoefend en er werd al gebekerd aan De Oude Meerdijk, maar nu staan er drie belangrijke punten op het spel. Wij hebben info voor het uitvak!

02 april 2019 - 20:51
infoemmenuitcar
We hebben geen materiaal van FC Emmen om bij dit bericht te voegen. © De Brouwer

Of moeten we zeggen uitvakje? Er zijn slechts 375 Ajacieden welkom in Drenthe. Dit heeft alles te maken met de beperkte capaciteit van het onderkomen van Emmen. Maar dat mag verder allemaal niet uitmaken, want er moet gewonnen worden. Zo simpel is het!

Als je slechts met 375 bent, moet je misschien geluid maken voor twee om Ajax vooruit te krijgen. Het is daarom van groot belang dat je eventjes checkt hoe je je reis naar Emmen vorm kunt geven. Voor de grootste groep geldt dat er moet worden omgewisseld.

Dit kan tussen 19.10 en 19.30 uur op de parkeerplaats van de Albert Heijn aan de Griendtsveenweg in Hoogeveen. Je moet bij het ophalen van je wedstrijdkaartje je uitkaart kunnen tonen en ook geldt als aanvullende eis dat een auto gedeeld moet worden door tenminste drie Ajacieden.

Als je mag doorrijden naar het stadion, stel dan 'Ullevi 12' in als bestemming. Ben je slechts met twee of zelfs in je eentje? Dan moet je verplicht het laatste stukje van de reis afleggen per SV Ajax-bus. Dit geldt ook wanneer alle parkeerkaarten zijn uitgereikt, want er is op het kleine terreintje niet voor iedereen ruimte.

Oh ja, over onze SV Ajax-bussen gesproken: als je gebruik maakt van busvervoer check dan je e-mail voor opstapinformatie op maat.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >