Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Tottenham Hotspur-uit

Het leek misschien lang te duren, in de praktijk viel dat allemaal reuze mee. En nu is alle informatie voor Spurs-uit dan ook echt officieel. Er zijn 2976 Ajacieden welkom in het uitvak van Tottenham Hotspur en de kaartverkoop begint op dezelfde dag als die voor de thuiswedstrijd: namelijk woensdag.

23 april 2019 - 16:14
infoverkoopspurscar
Ajax voetbalt in Londen om... een plek in de finale! © De Brouwer

Het gebeurt niet vaak dat we het kunnen hebben over informatie over de kaartverkoop voor de halve finales van de Champions League, maar dit seizoen is alles anders! Je kunt hier echt lezen op welke manier de kaartverkoop in elkaar steekt voor een potje op dinsdag 30 april (aftrap 21.00 uur Nederlandse tijd) tussen twee van de beste vier teams van Europa.

De kaartverkoop gaat 'gewoon' zoals altijd. Europese uitkaarthouders met een plusje zijn als eerste aan de beurt, gevolgd door 'gewone' Europese uitkaarthouders. Als onze berekeningen kloppen, is alleen die eerste groep verzekerd van een kaartje voor het treffen in het gloednieuwe Tottenham Hotspur Stadium. Daarom verspringt het schema telkens een dagje. Grote kans dat op dag twee alweer sprake is van een loterij.

We durven niet zeggen of er ook groepen zonder Europees aankooprecht aan de beurt komen. Alles en iedereen wil uiteraard naar Londen! Als dit al het geval is, wordt het een grote loterij. Als het te zijner tijd zo ver is, laten we dit uiteraard weten. De kaartverkoop start in ieder geval woensdag 24 april, om 10.00 uur stipt. De prijs van een kaartje bedraagt 72 euro.

Iedere dag is een nieuwe groep aan de beurt. Bekijk in het verkoopschema zelf eventjes wanneer jij aan de beurt bent. Je kunt slechts één kaartje per persoon bestellen en je koopt een kaartje puur voor jezelf, want je kunt deze niet van de ene op de andere supporter overdragen. Ook als je seizoenkaart op een bedrijfsnaam is afgesloten, kun je geen kaartje kopen.

Net als in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Juventus wordt er al in Amsterdam omgewisseld. Je haalt je wedstrijdkaartje dus niet ergens op in Londen, maar bij de stadionkassa van de Johan Cruijff Arena. Er zijn twee momenten waarop je kunt omwisselen: zondag 28 april tussen 11.00 en 18.00 uur en maandag 29 april tussen 15.00 en 21.00 uur.

Bij de ingang van het uitvak kan worden gecontroleerd of het kaartje inderdaad bij jou hoort. Is dit niet het geval, dan wordt de toegang geweigerd.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >