Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop halve finale Champions League

We hebben er 22 jaar op moeten wachten, maar in Turijn werd het voor onmogelijk gehouden gepresteerd: Ajax plaatste zich ten koste van Juventus voor de halve finale van de Champions League. Er is info over de kaartverkoop!

17 april 2019 - 19:38
info-cl-1200
We gaan op voor weer een magische avond in de Johan Cruijff Arena! © De Brouwer

We hebben woensdag na opnieuw een knotsgekke avond geleerd dat Ajax het opneemt tegen Tottenham Hotspur. Dat is werkelijk waar te gek! Denk maar eens aan alle oud-Ajacieden die tegenwoordig voor Spurs voetballen!

De verkoop voor de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena start op woensdag 24 april om 12.00 uur en kaartjes gaan al vanaf 58 euro over de digitale toonbank.

Ajax geeft seizoenkaarthouders wederom de kans om een kaartje voor de eigen stoel aan te schaffen. Hier krijgen zij drie dagen lang de tijd voor en ontvangen een korting van 10 procent.

Ajax zorgt voor een reservering in de Ticketshop. Via Mijn Ajax kunnen seizoenkaarthouders dan hun eigen stoeltje veilig stellen. De reservering vervalt vrijdag 26 april om 20.00 uur.

Wel moet Ajax weer kaarten afstaan aan de Uefa. Seizoenkaarthouders voor die stoelen krijgen een mail van Ajax met instructies, zodat zijj toch van hun voorrang gebruik kunnen maken en elders in de Arena een plekje kunnen kopen.

De kaartverkoop voor leden van Supportersvereniging Ajax begint op dinsdag 30 april, 10.00 uur.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >