Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop FC Groningen-uit

We zijn een beetje aan de late kant met de informatie over de kaartverkoop voor het uitduel met FC Groningen. Maar dit heeft wel een reden. De wedstrijd is midweeks nog vervroegd naar zaterdag 20 april (aftrap 18.30 uur). De verkoop is al gestart!

05 april 2019 - 14:53
infogrunncar
Kunnen we dit keer opnieuw juichen in de slotfase? © De Brouwer

De verkoop loopt dus en hopelijk is het bezoek aan de Trots van het Noorden voor Ajax nog van het grootste belang met het oog op de titelstrijd. De wedstrijden volgen elkaar in hoog tempo op en dus kan er ook het een en ander veranderen. Laten we hopen in positieve zin!

Er zijn in totaal 1100 Ajacieden welkom bij Groningen-uit, die verspreid over 575 buskaarten en 525 autokaarten voor de verplichte combi. Zowel auto’s als bussen worden in Drachten verwacht voor het omwisselen, waarna de reis kan worden vervolgd.

Alle voertuigen dienen vanaf het omwisselpunt een verplichte rijroute aan te houden. Hierover volgen op later tijdstip nadere instructies. Eerst is het zaak om een kaartje te scoren. Als je een plusje op je uitkaart hebt, kan dit dus nu al! Een kaartje kost 13,95 of 29,82 euro, afhankelijk van je keuze voor auto of bus.

Als je een autokaart koopt, kun je uiteraard geen gebruik maken van de buscombi. En andersom geldt precies hetzelfde. Zoals je aan de aantallen ziet, ontloopt het elkaar niet veel. We kunnen dan ook niet aanraden om zaterdag voor A of B te kiezen, in de hoop je kansen te vergroten.

Ook als je gebruik wilt maken van alternatief busvervoer, dien je een buskaart te kopen. Op een later moment kun je stoelen in onze SV Ajax-bussen reserveren. Een retourtje per SV Ajax-bus is gratis, je hoeft niet nogmaals te lappen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >