Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop De Graafschap-uit

Ajax gaat voor het eerst sinds die ene dag op bezoek bij De Graafschap. Laten we hopen dat de uitkomst dit keer iets anders is en we wel wat te juichen hebben... Minimaal drie punten, zeg maar. Er zijn 550 Ajacieden welkom in het uitvak en wij hebben informatie over de kaartverkoop.

13 april 2019 - 00:30
graafschapuitinfocar
We pakken gewoon een andere foto uit het archief, hoor. © Ajax Images

De Graafschap - Ajax staat gepland voor zondag 28 april. De aftrap is om 14.30 uur, net als bij alle andere wedstrijden het geval is. Dat is standaard tijdens speelronde 33, maar het kan nog zijn dat hiervan wordt afgeweken. Dit hangt af van het resultaat in de return tegen Juventus.

Als Ajax net zo goed speelt al thuis en zich in Turijn plaatst voor de halve finales dan wordt het duel met De Graafschap verschoven. De wedstrijd in Doetinchem wordt dan vervroegd naar vrijdag 26 april (tijdstip nog niet bekend). Dit is goed om in het achterhoofd te houden bij het kopen van je kaartje.

Maar goed, qua kaartverkoop is afwachten er niet bij en gaan we gewoon van start. Het is dus zaak om alvast vooruit te denken. Een kaartje voor de verplichte buscombi kost 29,82 euro en als je een plusje op je nationale uitkaart hebt, kun je ergens in de komende week een moment kiezen om je kaartje aan te schaffen.

Als je in het bezit bent van een 'gewone' uitkaart, ben je zaterdag 20 april aan de beurt. Er is die dag ongetwijfeld sprake van een loterij om aan een kaartje te komen. De buscombi geldt vanaf de Johan Cruijff Arena, maar uiteraard gaan ook onze SV Ajax-bussen rijden. Wie weet scheelt dat de nodige reistijd!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >