Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Info training kijken en wedstrijdbezoek Spurs-uit

Het gaat gebeuren, echt waar! We hebben info voor je over het bezoeken van Tottenham Hotspur Ajax. Het belangrijkste is dat je eerst je kaartje ophaalt bij de Johan Cruijff Arena. Als je je kaartje eenmaal binnen hebt, kun je je daarna druk maken om het bezoeken van de training en de wedstrijd.

26 april 2019 - 16:05
infospurscar
Het uitzicht kan gespiegeld zijn, maar dit staat je ongeveer te wachten! © Pro Shots

De eerste Ajacieden hebben hun kaartje inmiddels opgehaald bij de Johan Cruijff Arena en ook zondag en maandag krijg je nog de kans om je kaartje op te halen. Er stond vast niet zomaar al een rij, aangezien de eerste supporters zondag en maandag koers zetten richting Londen.

Als je maandag al bijtijds in de stad bent, hebben we goed nieuws voor je! Als je een kaartje voor de wedstrijd hebt, ben je welkom in het Tottenham Hotspur Stadium om de afsluitende training te komen bekijken. Dat is tof, want het nieuwe stadion van Spurs is een dingetje. Oftewel: heel tof!

De training begint maandag om 18.30 uur en je kunt al een halfuurtje eerder naar binnen. Dit kan via ingang 11. Het is niet toegestaan om bij de training tassen mee naar binnen te nemen. En als je geen kaartje hebt voor de wedstrijd, moet je helaas ook buiten blijven.

Duidelijk? Mooi! Wie weet tot maandag, maar dan schakelen we nu door naar het daadwerkelijk bezoeken van de heenwedstrijd in de halve finales van de Champions League. De aftrap is dinsdag om 20.00 uur plaatselijke tijd. Vergeet dit niet, want er is dus sprake van tijdsverschil ten opzichte van Amsterdam.

Omdat wedstrijdkaartjes op naam staan en hierop wordt gecontroleerd, is het op zak hebben van een geldig ID-bewijs (ID-kaart, paspoort of rijbewijs) verplicht. Er kunnen rondom de ingang van het uitvak checks worden uitgevoerd. Dit gebeurt op basis van de door Ajax aangeleverde namenlijst. We benadrukken nog maar eens dat een kaartje voor Spurs - Ajax niet overdraagbaar is!

Ook het aanbrengen van wijzigingen aan de wedstrijdkaart is niet toegestaan. Met andere woorden: als je een andere sticker op je kaartje plakt, heb je een probleem. Je hebt bij het ophalen van je kaart sowieso een verklaring moeten ondertekenen dat je je kaartje niet overdraagt. Doe je dit wel en komt Ajax hierachter, dan heb je een probleem...

Wij kunnen ons niet voorstellen dat je een kaartje voor de halve finales van het kampioenenbal van de hand wilt doen, dus laten we ons focussen op het betreden van het stadion. De ingang van het uitvak vind je opnieuw bij ingang 11, aan de Worcester Avenue. De poortjes gaan stipt 18.00 uur los, de toegangscontrole zal streng zijn en daarom wordt geadviseerd om bijtijds naar het stadion te komen.

Het advies luidt om naar het stadion te reizen per London Overground (White Hart Lane Rail Station) of per trein naar Northumberland Park. De welbekende dubbeldekkers rijden eventueel ook nog richting stadion, maar een tripje per bus kost ongelooflijk veel tijd. Kies daarom voor Overground of trein.

Als je eenmaal binnen bent, komt het besef dat alles het waard is geweest. Niet alleen omdat de aftrap van het heenduel bij de laatste vier dan dichtbij is, maar ook vanwege de fantastische locatie van het uitvak. We vinden de 2976 Ajacieden namelijk terug op de eerste ring, in de hoek tussen doel en cornervlag. Dat is een fantastisch vooruitzicht!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >