Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Herstelde Mazraoui behoort bij Spurs-uit alweer tot de selectie

Wij schrokken best wel een beetje van de manier waarop Noussair Mazraoui zijn enkel bezeerde tijdens de return tegen Juventus. Gelukkig blijkt de vrees voor grote schade ongegrond. Mazraoui behoort alweer tot de 22 namen die de selectie vormen voor het uitduel met Tottenham Hotspur.

29 april 2019 - 10:30
mazraouispurscar
De enkel van Mazraoui is gelukkig snel weer hersteld. © Pro Shots

Mazraoui speelde tegen Juventus voor de verandering een keertje linksback, maar moest opnieuw vanaf de zijlijn toekijken hoe Ajax zich terugvocht en overwon (1-2). Dit keer met een ingepakte enkel, op krukken, vorige keer vanwege een rode kaart. Ajax won toen met 3-1 van PSV.

Het goede nieuws is dat de rechtsachter alweer is hersteld van zijn enkelblessure, misschien wel sneller dan velen hadden verwacht. Hobbelde hij niet in tranen terug naar de kleedkamer? Het scheelde niet veel...

We zijn amper twee weken verder of Mazraoui is alweer van de partij. Hij miste slechts de potjes tegen FC Groningen (0-1) en Vitesse (4-2), die beiden in winst werden omgezet. 'Nous' werd toen vervangen door Joël Veltman. Laten we hopen dat Ajax zijn goede vorm voorzet nu Mazraoui weer beschikbaar is!

Overigens vormt Mazraoui slechts één van de 22 spelers die tijdens het schrijven van dit artikel onderweg zijn naar Londen. Er mogen er uiteindelijk slechts achttien op het wedstrijdformulier verschijnen. Dit betekent dat er nog vier spelers moeten afvallen.

Eén van de drie keepers moet sowieso op de tribune plaatsnemen. Wie het trio veldspelers wordt, merken we als richting de aftrap van Tottenham Hotspur - Ajax de opstelling bekend wordt. De terugkeer van Mazraoui geeft Erik ten Hag in ieder geval de nodige opties!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >