Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen sluiten seizoen af bij... De Graafschap!

Opgelet allemaal! Het seizoen wordt met een dag of drie verlengd. Je hebt er vast al van gehoord en nu is het definitief: De Graafschap - Ajax wordt verplaatst naar woensdag 15 mei. De kaartverkoop is echter al gestart en dus is het goed om te weten dat die handige SV Ajax-bussen weer gaan rijden!

20 april 2019 - 09:53
graafschapaltcar
We doen opnieuw een plaatje uit het archief, hoor! © Pro Shots

De ontmoeting tussen de Superboeren en Ajax is van speelronde 33 verplaatst naar speelronde 34 omdat de Ajacieden zonodig de halve finales van de Champions League moesten halen. Er moet voldoende rust ingepland worden rond de ontmoetingen met Tottenham Hotspur, maar agenda's zaten vol.

Door De Graafschap-uit te verplaatsen – en de overige acht wedstrijden van de speelronde – wordt ons seizoen nu in Doetinchem afgesloten. Net als in 2015/2016, ja... Laten we hopen dat we nu een leukere terugrit tegemoet gaan, maar eerst wordt het zaak om kaartjes te scoren.

Als je in het bezit bent met een uitkaart met een plusje erop kun je al de hele week kaarten halen. 'Gewone' uitkaarthouders zijn zaterdag om 10.00 uur aan de beurt en binnen enkele minuten is dan ook het laatste uitvak van het seizoen uitverkocht. Er zijn in totaal 550 kaarten beschikbaar.

Er is sprake van een verplichte buscombi vanaf de Johan Cruijff Arena. Dat is niet optimaal als je woensdags om 19.30 uur aftrapt aan de andere kant van het land, maar het is nu eenmaal zo. Wie weet is het een optie om gebruik te maken van SV Ajax-busvervoer, zodat je tenminste ergens anders kunt opstappen.

Bus Middenweg is helaas al vol, maar ook in Almere/Duivendrecht (8), Den Bosch (18) en Leiden (19) staat een bus gereed. De getallen tussen haakjes staan voor het aantal vrije stoelen. Omdat er sprake is van een verplichte buscombi hoef je bovenop een kaartje van 29,82 euro geen geld in te leggen. Succes met de loterij en na 10.00 uur kun je intekenen op onze bussen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >