Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen rijden ook helemaal naar Groningen-uit

We moeten ons langzaam alvast voorbereiden op de lange trip naar FC Groningne. We kunnen ons voorstellen dat je geen zin hebt om zelf dat hele eind te rijden. Het is in dat geval goed om te weten dat de handige SV Ajax-bussen ook weer rijden!

06 april 2019 - 00:39
grunnaltcar
Groningen-uit kan best wel eens spannend worden! © De Brouwer

De uitwedstrijd tegen Groningen is vervroegd naar zaterdag 20 april. De aftrap is al om 18.30 uur, waardoor je toch wel een flinke streep dient te zetten voor jouw overige programma die betreffende zaterdag.

Als jij zaterdag één van de 1100 Ajacieden bent met een kaartje voor Groningen – Ajax kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van het busvervoer dat wij organiseren. Het is, zoals gezegd, wel zaak om eerst de loterij te winnen, succes daarbij! De inschrijving start sowieso pas zaterdag na tienen.

Er is goed nieuws en er is slecht nieuws. Meerijden met bus Middenweg zit er niet meer in, die is al vol. We hebben nog wel plek in de bussen die vertrekken vanuit Almere/Duivendrecht (10), Den Bosch (17) en Leiden (16). Ook hier waren wel eens meer vrije plekken, dus zorg dat je eenmaal in het bezit van een kaartje snel handelt.

Omdat voor Groningen - Ajax sprake is van een verplichte buscombi, hoef je niet bij te betalen en is een retourtje per SV Ajax-bus helemaal gratis!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >