Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie Ajax - Vitesse uitverkocht!

Wil jij de titelstrijd tussen Ajax en PSV van dichtbij meemaken? Dan moet je snel zijn! We hebben weer een fijne Laatste Kaarten Actie voor onze leden van Ajax Jonge Schare. Als lid kun jij naar Vitesse-thuis voor maar 15 euro. Wees snel, want op is op!

12 april 2019 - 09:58
lka-vitesse-1200
Ziyech scoorde in Arnhem al na drie minuten. In Amsterdam weer? © Ajax Images

UPDATE: ALLE KAARTEN ZIJN VERKOCHT.

Het is belachelijk spannend in de eredivisie, want Ajax en PSV knokken in de laatste fase van de competitie om de landstitel. Ajax heeft alles in eigen hand en staat op doelsaldo bovenaan, maar er kan serieus nog van alles gebeuren.

Tijdens deze spannende weken kun je er maar beter live bij zijn in het stadion. Dus nu in actie komen kan best een goed plan zijn. Tenminste, als je Ajax dinsdagavond 23 april wilt supporteren wanneer Vitesse op bezoek komt in de Johan Cruijff Arena. De aftrap staat geprogrammeerd om 20.45 uur.

We doen de tickets in de verkoop onder de noemer Laatste Kaarten Actie. Normaal betaal je ruim 30 euro voor deze kaartjes. De bijbehorende stoeltjes vind je in vak 407 of 409. Het gaat om dertig kaartjes die we op deze manier verkopen. Deze zijn de laatste weken vaak snel verkocht, dus wees echt snel!

Omdat de kaartjes populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena. Daar ligt dan een envelop met jouw naam erop. Komt allemaal goed!

Ajax had eerder dit seizoen in Arnhem weinig problemen met tegenstander Vitesse. Het won met liefst 4-0 en Hakim Ziyech had de bal al na drie minuten in het netje liggen. Klaas Jan Huntelaar maakte er twee en Dusan Tadic eentje. 

  • Koop hier je kaarten met korting. Op is op! (UITVERKOCHT)

We herhalen het nog een keer voor de zekerheid: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare.

Wil jij in de toekomst ook gebruik kunnen maken van laatste kaarten acties en alle andere voordelen van een Jonge Schare-lidmaatschap? Sluit je dan snel aan! Je word tot einde seizoen al lid voor een tientje!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >