Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Avond van Ajax - Juventus wordt afgetrapt met warming-up

Hoe zit het met jullie wedstrijdspanning voor Ajax - Juventus? Wij hebben er in elk geval veel zin in en die zin wordt alleen maar groter nu we weten dat er een warming-up wordt georganiseerd. Een heerlijke opwarmer richting een hopelijk magisch avondje in de Johan Cruijff Arena!

09 april 2019 - 09:24
entrada-real-1200
De politie waarschuwt vuurwerk ditmaal achterwege te laten. © De Brouwer

Eerlijk zeggen, had jij aan het begin van het seizoen kunnen voorspellen dat Ajax de kwartfinales van de Champions League zou halen? Wij in elk geval niet, zo eerlijk moeten we zijn. Maar nu de heenwedstrijd tegen Juventus op het programma staat, gaan we er ook vol voor. Oh jazeker!

De avond van Ajax - Juve wordt afgetrapt met een warming-up. Het opwarmen komt neer op een mix van trommelen, lekker zingen en springen.

De politie heeft inmiddels laten weten dat vuurwerk absoluut niet is toegestaan. Dat geldt ook voor gezichtsbedekkende kleding. We hebben begrepen dat hierop ook gecontroleerd gaat worden, dus het is goed om daar rekening mee te houden.

Hoe dan ook, de warming-up begint zo’n twee uur voor de aftrap. Als je rond 19.00 uur bij de zuidzijde van de Johan Cruijff bent, zit je goed. Kan echt niet missen, heus.

Ajax zet alles op alles om een goede uitgangspositie neer te zetten voor de return in Turijn en de supporters zetten net zo goed hun beste beentje voor. Een entrada vormt altijd een spectaculair gezicht en werkt sfeerverhogend. Voor de warming-up geldt toch vast hetzelfde? Laten we hopen dat de wedstrijd ook in die categorie valt en dat het stadion een onneembare vesting wordt voor Juve.

Wie weet krijgen de spelers vooraf iets mee van de warming-up. Dat was in Madrid wel het geval, zo begrepen we via Dani de Wit. De spelers zagen toen de beelden op hun mobieltjes voorbij schieten.

Wij kunnen niet wachten. Op naar woensdag, tot dan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >