Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Audio en video: Tik-tak, koekoek!

Het grote terugkijken op Juventus - Ajax (1-2) is in volle gang. En wat is er veel om terug te kijken. Wat gebeurde er onwijs veel tijdens het Wonder van Turijn. Ook Sierd en de mannen van Radio 1 waren in vorm!

17 april 2019 - 15:58
sierd-juventus-1200
Wat een heerlijke emotie. We zijn niet te stoppen. Toch? © Ajax Images

In het uitvak zagen we supporters elkaar huilend in de armen vallen na het doelpunt van Matthijs de Ligt. Schreeuwen, roepen, zingen en springen! Iedereen doet het en ook de commentatoren bij Fox Sports en Radio 1 konden hun enthousiasme niet beteugelen. En waarom zouden ze ook?

Sierd de Vos bedankte tijdens Real Madrid - Ajax (1-4) nog de moeder van David Neres, voor het baren van de Braziliaan, maar ook nu was El Sierd op dreef. Wij weten dat niet iedereen dol is op de verslaggever, maar wij zijn fan. Doen we niet moeilijk over.

Tijdens de tweede helft leek Ajax bij vlagen bezig met een trainingspartijtje, zoals uit onderstaande beelden wel blijkt. β€œTik-tak, koekoek,” stak Sierd zijn bewondering niet onder stoelen of banken.

Bij de goal van Matthijs de Ligt raakte Sierd ook weer prettig van het padje: β€œHet is De Ligt,” en dan zangerig: β€œDe Ligt, De Ligt, De Ligt!” Zelfs Frank Boeijen werd van stal gehaald: β€œDenk niet wit, denk niet zwart, denk niet zwart-wit. Denk niet zwart-wit vanavond, maar denk in de kleur van je hart!” We hoorden Sierd op de luchthaven van Turijn uit menig Ajaxmobieltje schallen.

De mannen van Radio 1 waren goed vertegenwoordigd met Jeroen Elshoff en Frank Wielaard. Het duo mocht de verrichtingen van Ajax de ether in slingeren en vooral bij de treffer van De Ligt knalde de emotie uit de speakers. "Het is De Ligt! Hoog torent hij boven twee tegenstanders uit en nu moet Juventus er twee maken!"

Eindconclusie van beide heren: "Ajax gaat naar de halve finale!"Β 

En zo is het maar net!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >