Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax wordt ook in Turijn weer gesteund door een vol uitvak!

Zo, dat ging best snel. De 2100 beschikbare kaartjes voor Juventus - Ajax zijn allemaal alweer vergeven. De verkoop voltrok zich sinds zaterdag in verschillende fases en deze dinsdag ging het laatste kaartje al over de digitale toonbank.

02 april 2019 - 13:05
juveuitverkochtcar
Stel je voor dat we ook in Turijn zo staan te springen! © De Brouwer

Het gebeurt natuurlijk ook niet iedere dag dat Ajax aantreedt in de kwartfinales van de Champions League, maar Turijn is ook weer niet direct de meest populaire bestemming. Als je een blik wierp op de mogelijke tegenstanders, stond Juventus misschien zelfs wel onderaan.

Gelukkig blijkt er gewoon volop animo om Ajax te ondersteunen in bij de laatste acht op het Europese toneel. De uitwedstrijd tegen Juventus wordt dinsdag 16 april (aftrap 21.00 uur) gespeeld, in het Allianz Stadium. Dat is niet het allergrootste onderkomen, waardoor er ‘slechts’ 2100 kaartjes beschikbaar waren.

Er waren meer Ajaxsupporters van de partij op bezoek bij Bayern München, Benfica en Real Madrid, maar zo gaat het soms nu eenmaal. Dat waren trouwens misschien ook wel steden waar je iets gemakkelijker naartoe afreist.

Anders gezegd, we kunnen ons voorstellen dat je nog broedt op de meest handige manier om in Turijn te geraken. In dat geval hebben we misschien een tip voor je: vliegen op de wedstrijddag en daags erna terug voor 375 euro. Klik hier voor meer info.

Onze busreis naar Turijn is helaas uitverkocht. En het gaat ons helaas niet lukken om een tweede bus te laten rijden. Als je nog op zoek bent in een plekje in een bus, check dan De Meersche Helden.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >