Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax neemt uiteraard vol uitvak mee op bezoek bij Spurs!

Alle 2976 kaartjes zijn verkocht! Dit betekent dat Ajax een vol uitvak meeneemt naar het heenduel met Tottenham Hotspur. Dit bericht verbaast ons natuurlijk niets. Het uitvak had wel een keer of drie uitverkocht kunnen worden. Wat zeggen we? Vier keer!

26 april 2019 - 10:35
spursvolcar
Wat zou het leuk zijn om ook in Londen een feestje te vieren! © De Brouwer

De verkoop voor Spurs-uit voltrok zich via verschillende fases waarbij telkens een nieuwe groep Ajacieden een kaartje kon kopen. Vrijdag waren supporters met nationaal uitrecht aan de beurt en toen waren de 360 resterende kaartjes snel verkocht.

Het verlossende woord kwam om 10.22 uur: uitverkocht! Ajax wordt de hele Europese campagne al gesteund door volle uitvakken. De laatste drie keer is zelfs sprake van een uitverkocht vak. Er kon tegen Real Madrid en Juventus al niemand meer bij en dinsdag 30 april is ook het uitvak van het Tottenham Hotspur Stadium volledig gevuld!

Het is misschien nog wel zaak om in Londen te geraken. Als je moet afwachten of je een kaartje hebt, ga je natuurlijk niet wel alvast een dure reis regelen. Het vervelende is alleen dat tickets voor vliegtuig en trein ondertussen erg duur zijn geworden.

Ben je nog op zoek naar vervoer? Mail naar busreizen@svajax.nl en wie weet kunnen we iets voor je betekenen. Ook als je wel een stoel hebt gereserveerd in onze bus, maar zonder kaartje zit, horen we graag van je.

Hoe dan ook geldt voor 2976 Ajaxsupporters: op naar Londen, op naar een eerste stap richting finale van de Champions League! Eén dingetje nog: vergeet de komende dagen niet om je wedstrijdkaartje op te halen bij de Johan Cruijff Arena!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >