Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax biedt nu ook optie vrijdag om te wisselen voor Spurs-uit

De kaartverkoop voor Tottenham Hotspur - Ajax is in volle gang en alweer bijna ten einde. Er zijn nog een paar honderd kaartjes. Als die laatste kaarten ook zijn verkocht, wordt het tijd om ons druk te maken over het omwisselen. Er wordt op de vrijdag een extra mogelijkheid geboden.

25 april 2019 - 15:14
vrijdagspurscar
We willen graag ook nog een derde keer langs de stadionkassa! © Ajax Life

Er zijn bij Spurs-uit 2976 Ajacieden welkom in het uitvak en kaartjes zijn niet overdraagbaar. Dat zijn kaartjes bij Europese uitwedstrijden in principe nooit, maar nu worden ze ook nog eens op naam gezet en volgen er in Londen scherpe controles.

Ajax heeft diverse argumenten om ervoor te kiezen al in Amsterdam om te wisselen. Dit betekent dat we een extra tochtje naar de Johan Cruijff Arena moeten maken om in bezit te komen van ons kaartje voor Spurs-uit. Het blijkt nu ook mogelijk om vrijdag langs te gaan.

Je bent vrijdag tussen 15.00 en 21.00 uur welkom bij de stadionkassa van de JC Arena. Die vind je tegenover ingang Noord D. Grote kans dat de stadionkassa wel weet te vinden, want we moesten er voor Juventus-uit ook al langs. En rondom de finale van de Europa League was sprake van meer van hetzelfde.

Als je vrijdag niet in de gelegenheid bent om te wisselen, kun je je ook zondag (tussen 11.00 en 18.00 uur) of maandag (tussen 15.00 en 21.00 uur) melden bij de stadionkassa voor een kaartje Spurs-uit.

Wellicht ten overvloede, maar zorg dat je behalve je wedstrijdkaartje ook een geldige legitimatie meeneemt naar Londen. Bij de ingang van het uitvak kan om een paspoort, rijbewijs of ID-kaart worden gevraagd om te checken of je wedstrijdkaartje wel bij jou hoort.

We kunnen ons voorstellen dat je zit te wachten op wat specifieke informatie eenmaal ter plekke in Londen. Die info volgt uiterlijk maandag.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >