Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win een Ajax Clinic in de meivakantie!

Heb je nog niks te doen tijdens de meivakantie? Mooi, dan nu misschien wel, want als lid van de Ajax Kids Club (6-12 jaar) kun jij een Ajax Clinic winnen. Trainen als een echte Ajacied, wie wil dat nou niet?

11 maart 2019 - 15:19
ajax-clinic-1200

Tijdens de Ajax Camps & Clinics ervaar je hoe het is om als een echte Ajacied te trainen. Je leert dribbelen als Hakim Ziyech en Donny van de Beek. We mogen een clinic weggeven aan een Ajaciedje van 6 tot 12 jaar.

Lijkt het je leuk om lekker te voetballen tijdens de vakantie? Doe dan mee aan de onderstaande prijsvraag! Dat kan tot en met zondag 17 maart. Daarna nemen we contact op met de winnaar over precieze data en tijden. Wie weet zien we jou dan snel op het grasveld met een bal aan je voet!

Wat als je nou niet wint, maar toch graag meedoet aan een van de Ajax Clinics? Ook dan hebben we goed nieuws: leden van de Ajax Kids Club krijgen namelijk 10 procent korting! Nog geen lid? Sluit je dan snel aan.

Prijsvraag: Ajax speelt zondag 17 maart een uitwedstrijd tegen AZ. Wie was de laatste speler van Ajax die op bezoek bij AZ een doelpunt maakte?

[gravityform id="246" title="false" description="false" ajax="true"]

 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >